Hart of Dixie 3x9. Something to Talk About

Hart of Dixie är tillbaka! Åhh vad jag glad jag blir bara att få se Bluebell igen! Jag var ju på Hockey, som hjälvklart drog ut på tiden då det blev förlägning, men inte en chans att jag skulle gå och lägga mig utan att ha sett det nya avsnittet! 

Det finns verkligen inte något som jag kan klga på i detta avsnittet. Man såg att George och Tansy inte är över än, Brick och Shelby var jätte roliga tillsammans. Sen om jag skulle klaga på något så är det att Lemon inte är där. Dock inte något att oroa sig över, hon är snart tillbaka Jamie är bara mammaledig.

Det bästa med avsnittet var att Zoe även om hon gör sitt bästa för att förneka det inte är över Wade. Wade sa ifrån till henne på riktigt. Gillar jag att Wade datar Zoes kusin, nej, vill jag att Wade ska dejta någon annan än Zoe? Svaret där är också nej. Men resultatet av det gillar jag, Zoe bli avsundsjuk. Även Joel såg det, även om han också förnekar det, men det kan han inte göra för alltid. Nästa drama efter hela Fillmore grejen som jag tycker är spännande men inte är orolig över tror jag kommer bli Zoe som inte vill såra sin kusin men vill ha tillbaka Wade. Det kan vara önsketänkande, men jag hoppas det verkligen inte. Dock har serieskaparna sagt att Joel ska vara kvar ett tag till för han och Zoe har så fin kemi... bla bla bla... Den kemin har jag inte sett än. och är inte heller så intresserad utav att se haha!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Har inte heller sett den kemin ;-) jag hade nog kunnat gillat Joel.. om jag inte hade shippat Zoey och Wade så mycket som jag gör.. haha :-)
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag förstår precis vad du menar. när man vet vad man kan få så nöjer man sig inte med tråkiga Joel när hunkiga Wade väntar runt hörnet!
nouw.com/sofiamattsson
Guest
,
Åh gud. Ut med joel, snälla!
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Yes och det kan inte gå för fort... :)
nouw.com/sofiamattsson