Hart of Dixie 3x20. Together Again

Jag hade sån stor panik under avsnittet ibland jag tyckte verkligen att dom pushade på George och Zoe jätte mycket och jag gillade det inte alls, för mina tankar var att dom var jätte över innan och nu skulle dom börja om med dom igen! Sen kom kyssen och jag villa nästan stänga av, men samtidigt så tyckte jag att avsnittet var ganska roligt Shelby var rolig, jag gillar ju också Wade och Lemons vänskap och även om jag blev lite orolig där ock tyckte att dom pushade dom två lite för mycket så höll det sig på en ok nivå.

Nu när man sett avsnittet så förstår man att hela meningen var att lura skiten ur oss Zade shipers och jag får erkänna att jag gick i fällan! Jag älskade när Lemon började prata med Wade om att det faktiskt inte var Zoes fel. Sen kom paniken igen när Zoe och George pratade om du lätt det hade  varit om dom två blev tillsammans och båda är singlar…. Det som började med att ge mig riktigt mycket panik slutade med att verkligen klargöra att dom två är helt över och jag är riktigt nöjd, som grädde på moset fick vi en riktig Zoe och Wade scen, en så som jag älskade i säsong 1. Fine dom var inte direkt vänner. Men det bryr jag mig inte om för 1 dom hade en scen tillsammans det har inte varit så många denna säsongen (i alla fall inte så många som jag vill ha) och två WOW vilken kemi dom har, ja jag visste det redan men när man inte sett den på så länge kan den nästan slå en av stolen! 

Jag älskar Hart of Dixie säsonen har inte varit en höjade men under våren tycker jag att den återhämtat sig och jag hoppas, hoppas, hoppas att den får en till säsong för jag vill ha mer!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 434 visningar

Gillar