Hart of Dixie 3x16. Carrying Your Love with Me

Någon mer en jag som glatt satt och väntade på att det skulle at slut mellan Zoe och Joel, avsnittet hade en så där glad kännsla så man kunde känna på sig att det skulle hända något bra. Dock tog det längre tid än vad jag trodde, men jag tycker samtidigt att dom gjorde det bra. Dom tar en paus som kommer bli permanent. Hade jag haft en liten flaska champange hemma hade jag öppnat den och skålat med mig själv, så glad blev jag.

Nu är det bara att vänta på att Wade och kusinen gör slut, men jag tycker att Zoe denna gången kan få jobba lite för att få tillbaka honom (ja jag vet att Wade var den som var otrogen but I don’t care)

Sen hände något som jag aldrig trodde att jag skulle gilla, Lemon och George, man insåg ganska tidigt i avsnittet vart det var på väg och ju mer jag såg, deras bråk och tjafs ju mer gillade jag det. Jag hatade dom i säsong 1 men nu har deras karaktärer fått utvecklas och jag tror att dom kan passa ihop igen. För det första så var George Lemons toffel i säsong 1 och sa aldrig if rån och nu sa han ifrån hela tiden och det var as roligt, mer av dom två tack!

Jag är så glad över att Hart of Dixie är på banan igen och leverar riktigt bra avsnitt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar