Hart of Dixie 3x10. Star of the Show

Jag älskar Hart of Dixie, det är verkligen en av mina favoritserier! Dock har jag lite problem med att det just nu känns som att det är massa utfyllnadsavsnitt utan att få till en riktig storyline... 

Det går inte att komma ifrån att serien handlar om vem ska Zoe välja. Sen är Lemon en frisk och bitchig fläkt som rycker upp serien tillsammans med Annabeth. Nu är Lemon borta men jag älskade verkligen den lilla tiden hon fick vara med i detta avsnittet! Hon är saknas. Lynly är väl med för att fylla upp bitchtomrummet och jag hoppas att hon försvinner när Lemon kommer tillbaka. Dels för att jag verkligen gillar George och Tansy tillsammans, dom är så fina och hon är så härligt ärlig! 

Shelby och Brick börjar bli ett ganska självklart par! 

Jag vet att Wade förstänar att ha ett normalt förhållande och han är jätte söt med Zoes kusin. Men det kan inte hjälpas att jag hatar det, verkligen hatar det, jag är inte emot det men jag hatar det! När ska dom fatta att han ska vara med Zoe! Jag tror att det är först då som serien kan komma vidare och utvecka mer och nya storylines så inte alla bara sitter och hatar Joel hela tiden och väntar på Zade, för så är det just nu!

Nu lät jag väldigt negativ så jag vill bara tillägga igen att jag älskar hart of dixie :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar