Hart of Dixie 2x22. On the Road Again

Jag vet helr ärligt inte hur jag ska kunna överleva en hel sommar utan att få ett nytt avsnitt av Hart of Dixie. Har of Dixie har på två säsonger tagit över en väldigt stor plats i mitt serie tittande, det är alltid den serien som jag längtar mest efter, den har väldigt sällan dåliga avsnitt (alla serier har ett dåligt avsnitt då och då, det går inte att komma ifrån). Så jag tror att man med säkerhet kan säga att det är en av mina favorit serier.

Jag gillade avslutningen, det var en mysig säsongsavslutning. Vilket passar Hart of Dixie. Någon mer än jag som älskade scenen då George går in i Zoes rum och hittar henne och Wade där?! Jag gillade också att han insåg att Zade är ment to be och Zorge inte ens existerar. Jag har gillat George i denna säsongen och han fortsätter att imponera när han säger till Zoe att hon fortfarande gillar Wade.

Wade och Lemon gillar jag mer och mer. Deras fina pratstund i bilen var helt underbar, äntligen öppnade Wade upp sig och var lite ärlig om sina känslor, det händer inte så ofta.

Zoe bestämde sig efter en liten pratstund med Jonah att hon ska spendera sommaren i New York och så länge serien inte ska utspela sig i New York allt för lång tid när den börjar igen så tror jag det är bra. Jag tror stenhårt på Zade, har alltid gjort, till och med så mycket att jag nästan direkt förlät hans otrohet. (Jag valde att förlåta den direkt eftersom jag viste att jag skulle göra det förr eller senare och det är trots allt bara en serie).

Efter Zoe och Wades sista scen så ville jag dock att hon skulle stanna, men jag blev också så glad att Wade fortsatte att ta på sig sin mogna roll och sa till henne att dom ses om tre månader. Gamla Wade hade bara sagt skit samma, men sen så hade inte gamla Wade någonsin kunnat komma upp med en sån fin ursäkt och kärleksförklaring.

Jag saknar redan Hart of Dixie!!! Hur ska jag klara mig?!

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 325 visningar

Gillar