Grey's Anatomy , The 100, Famous in Love & The Flash

Grey’s anatomy 14x24. All of Me

Jag är så glad över att April inte dog, jag var så rädd för att hon skulle göra det. Det är ju så denna serie brukar göra sig av med skådespelare. Att hon gifte sig med Matthew bryr jag mig inte så mycket om jag älskar Japril men om hon och Jackson inte ska vara tillsammans så vill jag bara att dom ska vara lyckliga.

Huvudpersonerna i detta avsnittet var ändå Jo och Alex och allt gick precis som man kan förvänta sig på deras bröllopsdag nämligen åt skogen! Men samtidigt var det charmigt och fint.,,,

Det hintades också att det finns en chans för Callie och Arizona att bli tillsammans igen vilket jag också gillar!

The 100 5x5. Shifting Sands

Helt ärligt så vill jag att fångarna från skeppet och Woncru ska komma överens, dom kan inte förstöra den lilla biten av jorden som är bebolig och det finns inte så många människor kvar, det är en utrotningshotad art som man behöver ta hand om.

Jag tycker ändå om att dom har en person på insidan hos fångarna som kan hjälpa till som nu när dom behövde varna angående att dom skulle bli beskjutna. Jag hoppas på fred helt enkelt. Dock är det något som inte fungerat för dom på 5 säsonger så varför skulle det börja nu…

Famous in Love 2x9. Full Mental Jacket

Äntligen berättade Paige att hon har varit otrogen, men jag måste säga att jag ändå tycker att det känns bättre efter att man märka att han också fått upp ögonen för någon ny. Det försvarar verkligen inte det hon gjorde. Men hon har också rätt i att hon inte hade några känslor inblandat i det hon gjorde, men det hade han.

Jag gillar också att Reener gick av flyget och insåg att hans flickvän utnyttjar honom och läcker nyheter som han inte är säker på att han vill att andra ska få reda på, som den nya filmen som han egentligen ville göra…

The Flash 4x23. We are the Flash

Asså glädjen när jag insåg att Ralf kunde komma tillbaka var så stor och det gjorde verkligen hela avsnittet för mig. Det är en karaktär som jag gick ifrån att tycka illa om till att fullständigt älska! Det är så kul när sånt händer!

Dom lyckades också vinna över De Voe tillslut genom att kunna känna känslor vilket han slutat göra eller inte kunde kallkulera in.

Avsnittet fick dessutom en spännande twist med att Barry och Iris dotter dök upp när dom firade att Joes nya dotter var född.

#famousinlove #the100 #theflash #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Flisan,
Håller verkligen med dig om Famous in love avsnittet!
tvseriebloggen.nu