Grey's Anatomy, Scandal & How to get away with murder

Nu har jag också börjat ta tag i How to get away with murder och Scandal och deras crossover avsnitt som jag längtat så mycket efter och det levererade verkligen så jag ska inte klaga! Synd bara att dom inte började med det tidigare för nu kan det inte bli så mycket mer med tanke på att Scandal snart slutar

Grey’s Anatomy 14x15. Old Scars, Future Hearts

Det var fint att se lite flashbacks och framför allt att se Jo och Alex som man vet har haft det jobbigt men inte så mycket mer. Sen har vi April som absolut börjar spåra ut men vet, Amalias över kaxige läkare kanske kan få henne på rätt tankar igen. (mega Spoilers kommer nu) Dock är jag lite besviken över att Både April och Arizonas karaktärer ska sluta och det för att skådespelarna har fått sparken… Jag kanske tycker att det är extra jobbigt eftersom dom är två av mina favoriter och det lämnar fri väg för Maggie och Avery. Det som är jobbigt där för mig är att jag verkligen gillar dom båda, men inte tillsammans!

Scandal 7x12. Allow me to reintroduce Myself

Detta avsnittet har jag längtat efter först och främst för att jag tycker att en crossover mellan några av de mest kvalitativa ABC tv serierna är ett måste att se. En annan anledning är för att jag såg små bitar av den gamla Olivia i detta avsnittet. Hon är verkligen inte förlåten än, men detta var ett steg i rätt riktning. Även om ingen egentligen kan trycka till Olivia, så är nog Annalise en av dom som kommit närmast. Sen går det inte heller att komma ifrån att det som Annalise kämpar för är något som är otroligt viktigt och måste hända. Så det ska bli spännande att se nästa avsnitt av How to get away with murder nu!

How to get away with Murder 4x13. Lahey v. Commonwealth of Pennsylvania

Detta avsnittet var så himla bra och dom hade inte behövt lägga till massa onödig drama som att Annalise var nära på att börja dricka igen eller att Michaela skulle vara otrogen mot Asher. Okej drickandet fyllde en funktion i storyn och visade också att hon är stark nog att stå emot. Michaelas story var bara irriterande. Dock är jag väldigt spänd på vad det var som Frank faktiskt hittade i Wes lägenhet.

Scandal 7x13. Air Force Two

Cyrus den sluge jäkeln vet hur en slipsten ska dras och med tanke på hur kaxig han var när han pratade med Olivia måste han vara väldigt säker på sin sak just nu. Frågan är bara vad han är villig att göra för att bli president, eller det vet vi redan, han är villig att göra allt.

Jag måste dock medge att han hade mig lurad fram till dess att det började gå för bra för honom. Så som att han listade ut att dom skulle skicka ett meddelande till fastlandet och när hans tal sändes live, kändes det bara som att antingen så får han precis som han vill just nu eller så dör han inom några minuter.

#scandal #greysanatomy #htgawm #tgit #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer