Grey's Anatomy 9x23. Readiness is All

Jag måste säga att jag tycker att Grey's är tillbaka och jag räknar med att Grey's Anatomy får en till säsong. Det känns som att detta är inte en serie som man bara lägger ner utan planering och jag hoppas att man planerar in den sista säsongen så man får ett riktigt slut. Jag kan lungt säga att jag är inte redo att ge upp Grey's, även om säsong 9 har haft sina svackor så tycker jag fortfarande att detta är den serien på tv, just nu som håller högst kvalitet. Jag måste snart vekligen tänka igenom vilka serier jag tycker är bäst och vilka som är mina favorit. Men GA är absolut en av dom.

Jag belv lite orolig när Mer ramlade i trappan, man jag är glad över att dom inte gjorde det till något tragiskt som dom ofta gör. Jag hoppas att dom får en frisk bebis i nästa avsnitt.

Det som jag stör mig på är att Arizona var otrogen mot Callie, inte okej, även om det kändes uppenbart redan i förra avsnittet. Men Callie har verkligen varit där för Arizona när hon måde dåligt och förlorade sitt ben!

Jag anade ganska fort att det var Jo som hade misshandlat han bebisdoktorn och inte Alex, även om han verkligen hade kunnat göra det, men då tror jag inte att han hade hanterat det så som han gjorde. Därför blev jag glad när Jo erkände det. Att Alex hotade han gjorde det bara bättre, jag gillar honom ändå inte...

Sen har vi det hela med April och Matthew, det gillar jag inte och det frieriet, usch vad löjligt jag tycker att det var. April ska vara med Avery, det blir bara tydligare och tydligare ju längre tiden går! Jag hoppas att dom får fixa till nästa vecka!<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 290 visningar

Gillar