Grey's Anatomy 9x18. Idle Hands

Nu tycker jag verkligen att man kan känna igen gamla Grey's. Jag vet att många som ser på GA älskar alla gripande och sorgliga fall, missförstå mig inte det gör jag med och jag gillar att dom börjar ta tillbaka sådana avsnitt igen. Men när folk har frågat mig varför jag gillar GA så har jag alltid svarat att det är för att den är rolig, jag sitter många gånger och skrattar högt. Seriedrottningen skrev att det var Mark som brukade vara den roliga och nu är det bara Alex kvar. Men det håller jag inte med om.

Christina är en helt underbar karaktär och jag har saknar henne så som hon var i detta avsnittet då hon är super fokuserad på ett projekt.

Mer och Christina tillsammans är en underbar duo!

Richard har jag från och till under seriens gång också skrattat åt, jag gillade också när han och Karev håll på i detta avsnittet.

Självklart kan jag inte låta bli att nämna Karev, han är skit rolig och jag tycker att han och Jo har bjudit på en del roliga scener under denna säsongen.

Sen får man inte glömma Baily, hon har ofta någon eller några vassa och underbara kommentarer i varje avsnitt. 

När jag sitter och tänker på det så är det ganska skönt med en serie där man faktiskt gillar alla huvudrolls innehavarna. Det är inte ofta man får en serie, därför är det också extra tragiskt när någon eller några dör. Det kommer att vara svårt att fylla den platsen. Mark och Lexi var väldigt populära karaktärer och det måste ha varit svårt att föra serien vidare efter att dom dog, det har tagit tid, men nu känns det verkligen som att dom är på rätt väg i alla fall!

Sen en sista grej, när ska vi få se lite Jo och Alex action, hallå det börjar bli på tiden nu! 


<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 336 visningar

Gillar