Grey's Anatomy

Jag har lyckats samla på mig ett antal avsnitt av Grey's Anatomy vilket alltid gör mig glad. Så här är ett inlägg med bara Grey's Anatomy avsnitt!

Grey’s Anaomty 14x20. Judgmeny Day

Detta var verkligen ett roligt avsnitt! Jag anade att det var något konstigt med kakorna, men jag hade aldrig kunnat ana att kakorna skulle vara fulla med Marijuana. Maggie är en karaktär som jag gillar mer och mer och i detta avsnittet var hon fenomenal, så himla rolig. Jackson och hans mammas presentation var också extremt intressant och Jo’s reaktion när hon inser att Bailey är hög var så rolig.

Vi har också fått reda på vad det var för problem Jackson ställe till med i förra avsnittet och frågan är nu vad det kommer bli för konsekvenser för sjukhuset.

Grey’s Anatomy 14x21. Bad Reputation

Jag gillar att se Alex och Jo så lyckliga tillsammans och man inser också hur mycket Alex har växt som person sen början av serien. Det är också kul att se gamla ansikten igen även om just denna sjuksköterska var en person som jag helt hade glömt bort fram tills jag såg henne nu.

Jag tycker också att Meredith och Averys plan för framtiden av Harper Avery var riktigt bra även om deras krishanterare inte tyckte det samma.

Sen blev också sjukhuset stämt eftersom dom sparkade den korkade internen som arbetade trots att han viste att han fått i sig droger….

Grey’s Anatomy 14x22. Fight For you Mind

Spännande avsnitt med många olika storys som fångade mig. Alex hittade sin mamma vilket är en story som man knappt fått se något av under 14 säsonger. Men det är kanske bra för honom att ta tag i sitt förflutna en gång för alla.

Meredith har också satt ner foten, men jag tycker samtidigt att dom kom fram till en bra lösning för att rädda Jacksons mamma och han själv för den delen.

Amelia valde också att ta hand om Owens bebis mamma för att få henne att sluta med droger. Men där stötte hon på problem.

Grey´s Anatomy 14x23. Cold as Ice

Fy fan vilket avsnitt och jag är samtidigt inte säker på att faran är över, detta är en serie som är bra på att ta död på huvudkaraktärer och jag var så säker på att April skulle dö att jag satt och grät. Men dom ett mirakel vaknade hon upp när Jackson satt där, åh vad fina dom två är tillsammans!

Sen har vi Arizona som ska flytta till new york. Hon gör det för rätt anledning så jag kan acceptera det så länge hon inte dör. Jag insåg under avsnittet att jag ite har någon koll på Grey’s Anatomys spin off serie…

#greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 105 visningar

Gillar