Grey's Anatomy 11x3. Got to Be Real

Jag älskar Meredith och Alex vänskap dom är så roliga tillsammans, jag förstår om folk saknar Christina, men för mig är det inte ett jätte problem att hon är borta. Jag vill bara att det ska gå bra för Alex, jag förstår inte varför han inte fick platen i styrelsen, det var faktiskt Christinas vilja.

Calzona dramat om ett till barn tycker jag faktiskt är ganska ointressant, men jag ser framemot att få se mer av Callie/Hunt/Avery och deras planer.

Richard tog äntligen mod till sig och berättade, jag var rädd att dom skulle dra ut på det i en oändlighet, men 3 avsnitt var inte så farligt, dock var hennes reaktion ganska överdriven, en vecka var ju inte så farligt att vänta med att berätta att man är någons pappa och att inte lyssna på vad han hade att säga tycker jag inte är okej.

Sen har vi Meredith och Derek jag tycker synd om Derek det gör jag verkligen, men i detta avsnittet var han ganska svinig, tur att han har sin yster där som kan sätta honom på plats ibland. Sen så måste man få avreagera sig på både sin fru och yster ibland när man har det jobbigt, men det är fortfarande inte kul att se....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 330 visningar

Gillar