Grey's Anatomy 11x24.You’re My Home

Varning för Spoilers!

Jag kan inte hjälpa det, men jag är så fruktansvärt bitter över den här serien just nu. Jag tror inte att jag behöver nämna Derek mer egentligen för ni vet antagligen precis hur jag känner. Jag är inte okej med det, framför allt inte när jag börjar läsa saker som att Patrick inte ville bli dödad, att han var villig att stanna en säsong till. Nu går det en massa rykten och man vet inte riktigt vad man ska tro på. Men en sak är helt säker och det är att dom inte berättar hela historian till fansen (fegt men förståligt) och att GUDEN Shonda utan problem kan döda vilken som helst av karaktärerna och komma undan med det, den tredje och sista saken är att Derek fick inte ett slut som han förtjänade och det är oförlåtligt.

För att komma tillbaka till avsnittet, så tyckte jag faktiskt att det var okej fram till Jacksons ultimatum, om det tar slut mellan dom två så lackar jag faktiskt!

Nu har jag en sommar att komma över vad som hänt i serien, jag hoppas faktiskt att vi får ett slut snart, för nu börjar saker och ting gå för långt helt enkelt. Men samtidigt kan jag inte bara ge upp en serie som varit en så stor del av mitt liv under så lång tid!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 625 visningar

Gillar