Grey's Anatomy 11x21. How to save a life

Jag kände att jag behövde en ledig helg efter att ha jobbat 9 dagar i rad så var jag trött. Sen kommer jag hem vid två på natten efter en utdragen AW i fredags och möts av den fetaste Grey's Spoilern någonsin! Jag blev så fruktansvärt arg och besviken att jag kände att jag behövde ett litet break från allt som har med serier och göra. Det gick inte så bra och jag bänkade mig framför Gilmore Girls som alltid kan få mig på bättre humör. Men idag tog jag mig samman, med en påse nötter en hög med näsdukar och en kopp te och såg på det senaste Grey's Anatomy avsnittet och jävlar vad jag grät!

Det var nog tur att jag hade blivit spolad, för annars hade jag kanske hade fått ett nytt breakdown som när lexi dog. Då grät jag så hysteriskt att mamma kom och frågade vad som hade hänt och jag bara pekade på datorn och kunde inte få fram ett ord! På så sätt var jag glad att jag visste att dom skulle ta död på Derek. Till och börja med vad jag arg, fruktansvärt arg. Jag har lagt ner 11 år av mitt liv på denna serien och när någon frågar mig vilken som är min favorit serie så är Grey's ALLTID med på den listan! 11 år har jag älskat denna serien, blivit helt förkrossad när älskade karaktärer dör och skrattat, framför allt skrattat, för serien är väldigt underhållande!

Folk säger att det var ett värdigt slut för Derek att han dog som en hjälte, men det hjälper inte. Han har varit en hjälte sen säsong 1 och det spelar inte någon roll att han räddar 4 personer. Sen var det fruktansvärt korkat att stanna mitt i vägen så som han gjorde, bara det irriterar mig så mycket och ofta att han måste trycka på telefonen för att svara i den avancerade lyxbilen som han har. Tryck på ratten Derek!

Att han sen efter att ha blivit påkörd av en lastbil hamnar på ett sjukhus med helt inkompetenta läkare och om jag förstod det hela rätt hamnade den andra föraren på Grey Sloan Memorial Hospital, är ambulanspersonalen helt inkompetent också?

Ja som ni märker är jag inte okej med detta, jag tycker att det var fruktansvärt sätt att göra sig av med en så älskad karaktär, oavsett anledning och bråk backstage... Hur ont det än gör att säga eftersom jag älskar Grey's Anatomy så hade jag hellre sett ett avslut på serien. Kanske en spinoff, med vissa karaktärer för det finns många populära, men att lämna Grey's bakom sig och låta MerDer leva lyckliga i alla sina dagar, precis så som det ska vara. Shame on you, Shonda, ABC Network, Patrick och alla andra som var inblandade i beslutet om att ta död på honom! Inte okej, jag vet inte om jag kommer kunna förlåta detta, det är kanske det här som gör att jag slutar se serien, jag vet inte om jag kan se mer, eller jag ser klart säsongen, för jag vill se hans begravning. Men jag önskar faktiskt att jag aldrig hade sett detta eller förra avsnittet. Det avsnittet där MerDer var lyckliga hade varit ett bra hejdå avsnitt för mig. Där hade jag kunnat vara nöjd!

Nu är Lexi, Mark och Derek borta alla tre räknade jag som mina favoriter. Christina var aldrig en favorit men fortfarande viktig, dock tycker jag att det funkat okej utan henne, men man vet ju också att hon gör det hon är bäst på! Nu kommer jag aldrig kunna sluta se på Grey's, men serien är förstörd för alltid och inget kommer bli det samma!

Jag kan inte hitta ord på hur förkrossad jag är över det som hänt och hur dom gjorde det! Jag hade uppskattat om Mer hade flyttat till DC istället för detta! Jag är as förbannad, helt enkelt! Har hittills inte kunnat hitta en enda förklaring i någon artikel som är bra nog för att jag ska kunna acceptera detta!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 345 visningar

Gillar