Grey's Anatomy 10x12. Get Up, Stand Up

 Jag har ju gått med i skaran som glagar på Grey's det senaste, men om säsonger fortsätter som detta avsnittet fr de gärna fortsätta en säsong till, det var riktigt bra! Kanske inte en typisk midseason finale men vem bryr sig så länge de leverar bra avsni

Sjukfallen och de personliga handlingarna var bra. Man fick reda på mer av anledningen till varför Arizona var otrogen. På något sätt kändes det som Meredith och Christina kom några steg närmare försoning för de behövdes är en riktig fight för att det skulle hända.

Shane fick också ett mentalt sammanbrott, (bra) det för han har varit brutalt jobbig det senaste! 

Men nu kan vi ta det viktigaste. Avery jag trodde faktiskt att du skulle göra mig besviken, men du överaskade jobbigt bara att avsnittet slutade där det gjorde. Eftersom jag inte gillar Stefanie så trodde jag inte att jag skulle tycka synd om henne, men hon var ju så nära på att säga till Avery att hon älskade honom och när han sa förlåt så samtidigt som jag nästan skrek YES! Så tänkte jag också stackars henne! Jag tyckte kanske lite synd om Matthew också, men inte så mycket. För att Avery och April så fina tillsammans, nu hoppas jag bara inte att April är överdrivet envis och tar honom direkt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 383 visningar

Gillar