Graceland 2x12. Faith

Jag har altid gillat Paige, men efter detta avsnittet måste jag säga att hon åkte ner på min lista, långt ner. Helt ärligt förstår jag inte hennes besatthet med Lena. Mike gjorde allt och lite till för att göra henne glad och hjälpa henne, vilket förstörde hans case. Hon har varit i vägen och gnällt hela säsongen. Fine att Mike brände Lenas kropp och ljög om det, men det var inte han som dödade henne och han gjorde allt för att rädda henne samtidigt som han ville hålla igång sin investigation. Så jag kan förstå att Paige är irriterad, men det hatet hon känner är långt ifrån okej och berätta för en person som bara vill bli av med Mike vart han är när han inte kan försvara sig är lågt som fan.

Eftersom det blir en till säsong så tror och hoppas jag att Mike överlever. Jag måste också säga att jag hade blivit extremt besviken om detta var slutet på serien. Fine säsong 2 har inte varit lika bra som säsong 1 men den har fortfarande varit bra och jag gillar det jag ser.

Jag undrar också hur det ska gå för Johnny och Lucia eller Charlie och Briggs. Jag har en känsla av att nästa säsong kommer handla om att bevisa att Mike är oskuld och jag ser fram emot att se som sätta dit polissvinet...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

annie.s.roos,
Jag hade blivit så sjukt besviken om detta varit slutet! Jag var väldigt orolig med tanke på att vi fick vänta så himla länge på nyheten att de hade förnyat serien. Pjuh. Nu längtar jag till sommaren :)
seriesoffan.blogspot.se