Gotham, Arrow och The Flash

Är ute på jobbresa igen vilket går ut lite över serietittandet, men tåget till Lund var lite försenat i morse så han med 2 avsnitt samtidigt som jag fick gjort lite jobb, så det är jag nöjd med. Vill varna för att det kan bli lite tomt här de kommande dagarna, mycket jobb i morgon och sen examen på fredag. Men kommer återkomma till helgen igen!

The Flash 3x18. Abra Kadabra

Ibland blir jag så trötta på moralen i serien. Här har de en person som kan rädda livet på Iris, visst borde han bli straffad, men istället för att bråka om vem som ska straffa honom och låta honom fly så kan de väl försöka utnyttja honom. Nu vet jag att det var det som några av dem försökte göra men om alla hade samarbetat så hade kanske resultatet blivit annorlunda.

Nu är också Killer Frost på fri fot dock tycker jag nog att det är bättre så än att Catlin faktiskt skulle dö. Kul också att det var Julian som ryckte av henne halsbandet och inte Cisco som jag trodde skulle göra det!

Arrow 5x19. Dangerous Liaisons

Felicity gick över på riktigt till the dark side i detta avsnittet i alla fall på riktigt och belv utkastad också. Frågan är val bara vem som var värst för John var inte så glad på sin fru och det hon höll på med heller.

Det hela resulterade i alla fall i att Felicity fick det hon verkligen behövde, frågan är bara om det var för sent med tanke på att hon och Oliver blev attackerad i slutet av avsnittet, det kallar jag Chliffhanger.

Gotham 3x20. Heroes Rise: Pretty Hate Machine

Riktigt jobbigt att se Lee på detta sättet har alltid gillat henne men nu är jag faktiskt lite trött på henne, samtidigt som det är kul när någon är så pass oförutsägbar. Dock riktigt jobbigt att se Jim levande begravd och se honom ta viruset. Men å andra sidan hade man ju inte velat att han skulle då häller.

Bruce ”råkade” detonera bomben så frågan är vad det kommer betyda för Gotham. Pingvin hamnade också i en lite knivig situation men då kom Fishmoony och räddade honom, i alla fall för stunden.

#gotham #arrow #theflash #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer