gone girl

Jag har precis kommit hem från biobesöket nummer två i USA, denna gången var det på en lite mindre bio salong i santa monica. Filmen vi kollade på var Gone Girl och jag måste säga att alla bio besöken vi har gjort har varit väldigt lyckade och med extremt bra filmer.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja skriva om denna filmen om jag ska vara helt ärlig. Men den är extremt intelligent, man sitter spänd hela tiden även om den också bjuder på en hel del skratt och OMG moments. Det är omöjligt att lista ut exakt vad som ska hända, men det hindrar en inte att spekulera hej vilt! Jag rekommenderar verkligen att ni går och ser denna filmen, själv lägger jag till boken på min att läsa lista!

Så här beskriver IMDB filmen:
"With his wife's disappearance having become the focus of an intense media circus, a man sees the spotlight turned on him when it's suspected that he may not be innocent."

När filmen började hade jag inte någon direkt koll på vad den handlar om, en kompis sa att den handlar om en man som bli anklagad för att ha mördat sin fru. Det hade hon rätt i men det var fortfarande en förklaring som inte gjorde filmen rätta! Jag älskar att filmen var uppbyggd så att du först är säker på att Nick är oskyldig, men när du får höra mer om Amys historia så börjar man tveka lite. Jag kan tänka mig att väldigt många blir övertygade om att han är skyldig där, jag blev aldrig riktigt helt övertygad. Framför allt eftersom jag tyckte att det verkade lite för obvious när man fick reda på att han hade varit otrogen. Amy är överintelligent vilket gör hela filmen så intressant och hela hennes plan för att sätta dit Nick är så spännande även om man hoppas att hon ska misslyckas. Det som jag tycker var mest skrämmande var hur hon lyckades lura alla när hon kom tillbaka och hur han inte kunde ta sig ifrån henne, så jag antar att filmen inte direkt hade ett lyckligt slut, men vem vet det kanske blir bättre för dom när dom får en bebis....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 387 visningar

Gillar