Glee 5x9. Frenemies

Så nu är Glee tillbaka och på en ny dag, inte för att det spelar så stor roll, jag har fortfarande på tok för mycket saker att se på under veckan! Avsnittet var faktiskt ganska bra, dock har jag inte så höga krav på serien länge och så länge musiken är bra i avsnitten är jag nöjd!

Adam Lanbert är ju grym och jag gillar honom och Kurt tillsammans, det behöver inte vara romantiskt, alla vet ju att Klaine är end-game... Men I belive in a thing called love var jätte bra den ska läggas in på min glee playlist så fort den kommit ut på spotify :)

Det som hände på skolan intresserade mig inte alls, tvärt emot förra säsongen då jag inet brydde mig om vad Rachel och Kurt hittade på.

Sen måste jag säga att jag håller med Kurt i detta avsnittet, varför kan hon och Santana inte bara vara vänner? Jag förstår att hon känner sig både lite hotad och sårad av det som Santana gjorde men hade det varit mig så hade jag ganska snabbt kunnat vände på det och vara glad över att jag fick jobba tillsammans med min bästa vän. Men Rachel har alltid varit en jobbig drama queen och så fort man börjar gilla henne ställer hon till med en sådan här scen! ORKA!!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar