Glee 5x3. The Quarterback

Vad ska jag börja och vad ska jag säga. Jag har nu återhämtat mig efter denna gråtfesten. Detta avsnittet var nödvändigt. En utav seriens viktigaste skådespelare har dött. Min favorit i serien har dött och saknaden är stor. Det är ett stort hål i serien som att en stol står tom eller en speciell röst som saknas i varje sång.

Men jag vill verkligen rosa detta avsnittet, det var så personligt och jag tycker att man kunde se att skådespelarna pratade från hjärtat att det var riktiga tårar som rullade ner för kinderna på dom precis som dom gjorde på mig. Det var som om man satt där i rummet där de pratade minnen och man fick vara med att säga hej då!

Att jag inte har varit ett stort fan av Lea "överdriven" Michel har inte varit någon direkt hemlighet. Men hennes insatts i detta avsnittet var fantastisk och trovärdig. Sen har jag börjar ändra åskit om henne för ett tag sedan när jag såg henne hålla ett tal om Cory.

Hela händelsen är tragiskt avsnittet sorgligt, men det behövdes. Det gjordes fint och stilfullt och det var kul med några gamla återsenden!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Glee
  • 496 visningar

Gillar

Kommentarer