Glee 5x2 Tina in the sky with Diamonds

Oj vad jag ligger efter i mitt serietittande, idol och utgång igår slutade med 0 avsnitt, för min del. Dock tur att det är helg så jag kan ha en riktig serietittar dag och knappt lämna soffan. haha :)

Glee är i alla fall en fantastisk serie att börja dagen med. Den är inte så himla bra och storyn fångar än ju inte riktigt, men musiken väger upp det. Om glee inte hade musiken hade jag slutat kolla för längesedan. Detta var fortsättningen på Beatles temat och jag gillade det, favoritlåten hör ni här nedan. tyvärr hittade jag inte själva framträdandet.

Demi Lovato var också med i detta avsnittet hon är verkligen jätte duktig! Det som jag reagerad mest på var dock vilken otroligt snygg sminkning hon hade, sådan vill jag också ha!

Rachel fick sin roll vilket känns bra, nått måste gå hennes väg, dock brukar saker alltid gå Rachels väg, men jag tycker så synd om Lea att jag vill att det ska gå bra för hennes karaktär, jag vet det är ganska konstigt... Jag hittade också trailen till nästa avsnitt jag har en känsla av att jag kommer fälla några tårar när jag ser det!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Glee
  • 485 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
men åh, promon till nästa avsnitt :/
efji.se