Glee 5x1. Love, Love, Love

Glee är inte inte det samma för mig utan Finn. Jag har förlorat min favorit ur serien och det är klart att det är något som jag tänker på när jag ser på avsnittet.

Detta avsnittet var ett lycklig avsnitt och jag tycker att dom gjorde det bra, men den saknade en del av den mysfaktor som glee brukar ge mig!

Detta avsnittet handlade om Kurt och Blaine vilket jag verkligen gillade, det är helt klart mitt favorit par i serien och så söta tillsammans och med hjälp av Beatles så friade Blaine till Kurt och jag fick kännslan av att this is it. När dom pratade kändes det lite som om dom pratade om Cory (ja jag vet att jag återkommer till honom hela tiden och det kommer jag nog fortäta att göra ett tag) framför allt när Kurt och hans pappa satt i bilen och pratade om hans mamma och om att livet är kort och du aldrig vet vad som händer. Jag tror att Glee vill ge oss en lyckligt slut när ett av paren som var end-game nu inte längre är det. Jag hoppas att Kurt och Blaine kan bli en ny Naley (från OTH, dock aldrig lika bra) ett par som håller ihop i alla lägen som man inte behöver oroa sig över.

Artie och Kitty har också blivit tillsammans, lite otippat men ändå gullit :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 578 visningar

Gillar