Glee 4x20. Lights Out

Jag kom på att jag missat att skriva att Glee redan har har blivit förnyad för hela TVÅ säsonger. Vilket gör mig ganska glad. Glee är långt ifrån den bästa serien på tv. Men den är en lycklig serie och skådespelarna är riktigt duktiga och det gillar jag. Jag funderar på att se det där Glee Project till sommaren om det fortfarande går. Har hört mycket bra om det och musik gör en lycklig. Men nog om det här kommer mina tankar om avsnittet.

Detta var inte säsongens bästa avsnitt, storymässigt helt okej, men det som brukar lyfta serien är musiken och jag fastande inte för någon låt och i vanliga fall brukar jag kolla spotify ofta efter veckans sånger. Och denna veckan finns det inte en enda sång som jag är intresserad utav. 

Ryder har fortfarande inte hittat sin mystiska "Katie" Innan trodde jag att det var Unique men det kan faktiskt också vara Kitty. Jag hoppas att det kan vara Kitty, jag gillar henne när hon är snäll.

Annars så hände det inte så mycket, Santana tog tag lite i sitt liv och började ta dans lektioner och Sara Jessica Parker var med i detta avsnittet. Jag gillar faktiskt hennes roll i Glee, har inte gillar henne så mycket innan. Men här här hon väldigt snäll och sympatisk och det behövs några sånna karaktärer i denna serien. Som inte ska hålla på och överdriva allt (typ Sue)..

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 322 visningar

Gillar