Glee

Jag vet inte om det är någon som missat att Säsong 6 kommer att bli Glees sista. Men här kommer mina tankar om det.

Jag anade redan i våras då den dirket blev förnyas för 2 säsonger att dom nu har möjligheten att planera ett riktigt bra slut för serien och när Cory dog kändes två säsonger nästan för mycket...

Glee är inte serien som jag ser på för storyns innehåll, det slutade att intressera mig på riktigt efter säsong 1. Det som håller mig kvar är musiken, plus att jag brukar se den på lördag morgon då jag äter frukost, det är en mysig tradition som jag kommer sakna.

Finn har varit en utav mina absoluta favoriter från starten och tanken på att se serien utan honom är märklig, att veta att paret som varit meant to be från avsnitt 1 inte kommer få ett lyckligt slut är bara jobbigt.

Serie skaparen sa när det blev officiellt att säsong 6 blir glees sista att han hela tiden har vetat vad sista säsongen ska handla om han visste vad som skulle sägas i slutet av sista avsnittet och i och med att Cory dog måste han tänka om och göra om... Det är ju självklart men jag hoppas faktiskt att han går ut med hur hans riktiga plan för serien var när den har visat sitt sitta avsnitt.

Ingen kan bli arg över att Finn inte är med, Cory fick inte sparken och om alla hade fått som dom velat hade han fortfarande varit med. Därför tror jag att folk utan problem kommer att acceptera det nya slutet. Det som hände var och ät tragiskt men the show must go on. Det är också därför det hade varit en fin hyllning till seriens favoritpar när den väl är över att få veta vad som skulle ha hänt.

Om vi kommer få reda på det får framtiden visa, men jag hoppas verkligen på det! :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar