Gilmore Girls Säsong 7

Jag är så extremt tacksam för Netflix och att dom ska göra en Säsong 8 för oss! För ska jag vara helt ärlig så känner jag att detta är en serie som hade kunnat hålla på hur länge som helst, eller i alla fall så länge alla viktiga skådespelare var kvar och ville vara med. Jag tycker också att man märker att dom inte visste att säsong 7 skulle bli den sista när dom spelade in avsnittet. Visst dom hade en stor avskedsfest för Rory, men det är fortfarande inte samma sak som att göra ett sista avsnitt.

Det är inte någon hemlighet att jag älskar Logan och tycker att hans karaktär är fantastisk och perfekt för Rory. Visst dom har haft några motgångar genom åren men dom har också varit tillsammans i 3 år det är längre än både Jess och Dean. Det vore konstigt om dom inte hade några problem, men jag tycker helt ärlig att han har varit den av killarna som har utmanat Rory mest och stöttat henne i allt hon gjort utan att döma henne och älskat henne mer än något annat. Vad mer kan man begära? Jag måste dock tillägga att frieriet var kanske inte det mest genomtänkta egentligen, dom är båda så unga och jag tycker att Rory gjorde rätt i att säga nej. Det betyder ju inte att hon inte älskar honom, utan snarare att hon inte var redo för att gifta sig. Jag tror också helhjärtat att om vi hade fått en säsong 8 så hade dom löst sina problem.

Lorelai och Luke har nog inte haft en säsong med så lite scener tillsammans som i denna och det har varit jobbigt! Jag har aldrig haft något mot Christopher, men jag tycker att han pushade henne lite väl mycket till att gifta sig med honom när dom var i Paris. Dels för att det var elakt att gifta sig utan att Rory var där och dels för att Lorelai faktiskt inte var redo. Hon var den som hade planerat bröllopet till Luke och jag är ganska säker på att det var så hon skulle gift sig om själv fick välja.

Lane och Zack fick tvillingar och kan nu leva lyckliga i alla sina dagar. Jag gillar att Lane fick bättre kontakt med sin mamma i denna säsongen, dem är lite lika även om Lane aldrig hade velat erkänna det!

Logan som seriös och arbetande gillade jag verkligen, jag förstår att han blev lite deppig när han satsade alla sina pengar i ett företag som det gick åt skogen för. Jag tycker dock att han hade kunnat hantera det lite annorlunda och framför allt berättat det för Rory tidigare. Men att han fick tagit sig i kragen mot slutet gillar jag verkligen!

Jag hade kunnat fortsätta detta inlägget hur länge som helst och väljer därför att runda av det nu. Så får det komma ett till inlägg om vad jag hoppas på från Netflix avsnitten!

#gilmoregirls #tv #tvserier #RoryLogan #LukeLorelai #endgame #LorelaiRory #serietips

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Jag längtar så mycket efter säsong 8!! Det här är verkligen en av mina favorit serier genom åren 😊
bokraden.blogspot.com