Gilmore Girls Säsong 6

22 avsnitt på 2 dagar, jag måste säga att jag är lite rädd för mig själv, men jag väljer att skylla på min förkylning som inte vill ge med sig.

Säsong 6, vad kan man säga om denna säsongen. Det är säsongen då allt är så perfekt som det kan vara, men också säsongen då allt verkligen är skit. Det går bra för Rory och Logan, lite problem här och var, men man vet att dom kommer lösa det för att dom är perfekta för varandra. Mitt hjärta gick nästa i 1000 bitar när Logan sa hejdå för att åka till London! åhh dom två kan vara ett av dom finaste paren någonsin! Helt klart på top 10 listan över största shipen!

Lorelai och Luke var stadigt nästan hela vägen i mål. Hon fria han sa jag, dom bygger om och ska flytta ihop. Sen dyker han dotter upp och han berättar inget om det för Lorelai, skjuter upp bröllopet som att det har något med varandra att göra och sen är hon så jävla korkad att hon åker till Christopher, jag behöver nog en natts paus för att komma över detta, även om jag har sett serien förr och visste att det skulle hända! Åhhh vad arg jag blir!

Det lyckliga paret i denna säsongen måste var Zack och Lane som äntligen fick varandra och avsnittets bästa scen måste ha varit när Mrs Kim skulle ha the talk med Lane, skrattade så att jag höll på att dö!

Jag gillar denna säsongen, det var lite jobbit när Rory och Loreali bråkade, men annars är den riktigt bra, men att Rory hör hemma på Yale är helt uppenbart!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer