Gilmore Girls Säsong 1

Måndagen spenderades framför tv med min dvd box och en halv säsong av gilmore girls var det inte några problem med att hinna med. Det finns en anledning till att jag klassar Gilmore Girls som en av mina favoritserier och jag kände att efter Hart of Dixies slut så behövde jag se något i den stilen.

Jag viste att Gilmore Girls var bra, men hur bra den var hade jag glömt bort. Den är snabb och intelligent, underbara karaktärer. Antagligen så tar jag till mig vissa karaktärer snabbare nu när jag sett hela serien en gång och dom första 5 säsongerna runt 4 gånger, jag visste redan när Luke dök upp i första avsnittet att jag skulle älska honom och jag uppskattar hans buttra sätt, vilket jag tyckte var lite jobbigt första gången jag såg serien. Jag äskade Christopher direkt när han tog av sig motorcykeln hjälmen. Jag tycker inte illa om Max MEDINA, MAX MEDINA.... Men jag tycker att han är en onödig karaktär som bara är i vägen, så ni kan nog lista ut att jag inte är så förtjust i han frieri till Lorelai är bara onödigt. Yep jag är en Luke shipper!

Sen kan vi gå till Emily och Richard, mormor och morfar, när jag började se serien så tyckte jag illa om Emily och tyckte att hon var bossig, men nu älskade jag deras middagar och det är något som jag verkligen längtar efter i varje avsnitt, det är humor på hög nivå!

Jag vet att det har varit mycket prat om vem Rory ska vara tillsammans med och jag känner att jag väntar med att gå in i den diskussionen, men det jag kan säga är att jag gillar Dean, han är anledningen till att jag ens började kolla på Supernatural!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 348 visningar

Gillar