Gilmore Girls a year in life - Winter

Nu har jag sett den första delen i den nya Gilmore Girls säsongen eller vad man nu ska kalla den för. Älskade jag den? Absolut, samtidigt som man ser på den med lite magknip, för varje minut som går gör att man är närmare slutet, vilket jag inte är så glad över och som gör att jag har svårt t njuta av det. Så detta blir dagen ända avsnitt. I morgon ska jag ladda upp med godis och alla tänkbara snacks som man kan behöva.

Jag tycker att det är lite svårt att skriva om Winter för det hände egentligen inte så mycket, vi fick träffa alla underbara karaktärer igen och dom vandrade runt i Stars Hollow. Mycket är precis som det ska vara Luke och Lorelai är tillsammans och stabila, diskussionen som ett barn var där och jag tror inte att den är över än.

Dom hedrade Richard på ett fint sätt och hela avsnittet var in memory av Herman. Så den delen gillade jag även om man blev lite ledsen också, han var en viktig del av serien.

Rory kände jag mig dock lite besviken över, eller besviken är kanske fel ord, men hon har alltid varit så målmedveten och haft en plan och nu åker hon runt och bor hos folk och är i stort sätt arbetslös. När hennes nya pojkvän kom på besök började jag bara skratta, kanske mest för att han heter Paul och varken Luke eller Lorelai kan komma ihåg hans namn.

Dock var det en sak som jag inte gillade och det var förhållandet som Rory hade med Logan. Det jag älskar är att dom har ett förhållande han är lika charmig som vanligt och jag blev typ kär i honom igen. Men dom har gjort honom till personen hon bor hos när hon är i London. Han bor fortfarande i London och hon är med honom när hon har en pojkvän. Jag tvivlar inte på deras känslor för varandra, dom kunde man se, framför allt från Logans sida. Men hela grejen med att vara så tydlig med att det inte är på riktigt utan bara när dom råkar vara på samma ställe samtidigt gillar jag inte. Jag hoppas att dom gör det bättre i dom andra avsnitten. Oavsett vem hon hamnar med i slutändan så förtjänar deras kärlekshistoria ett värdigt slut. För jag vågar inte tro att det kommer bli dom två i slutet, hoppas men tror inte det. nu kommer Jess vara med i resterande avsnitt också. Dock är Logan med i alla 4 avsnitt så han kommer vara med till slutet i alla fall!


#gilmoregirls #gilmoregirlsayearinlife #winter #netflix #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 258 visningar

Gillar