Gilmore Girls A year in Life - Summer

Varning för Spoilers!

Jag har kanske tyckt att de tidigare avsnitten har varit lite händelselösa, men det tog dom i ställer igen i detta avsnittet. Det är sommar men ändå känns alla faktiskt väldigt olyckliga och det gillar jag inte, detta ska ju vara en lycklig serie!

Rory har lite tappat bort sig själv, men jag gillar att hon ändå tog tag i saker och räddade Stars Hollow's tidning. Jess var också med i detta avsnittet, jag får erkänna att det inte var lika illa att se honom som jag faktiskt trodde att det skulle vara, han gav faktiskt Rory ett bra tips. Jag gillar nämligen idéen om att hon ska skriva en bok om henne och Lorelai, det är ju en ganska fantastisk historia. Så jag förstår inte varför Lorelai är så anti det. Den boken kommer ju inte vara något annat än en kärleksförklaring från Rorys sida.

Jag gillar inte heller hur dom framställer Rory och Logans förhållande, jag gillar ärligheten och hur mycket Logan bryr sig om henne, det ser man i hans ögon och i sättet han pratar med henne. Jag tror att det han saknar är att Rory verkligen visar hur mycket hon bryr sig om honom. Samtidigt som det alltid är Logan hon ringer när hon behöver prata med någon. Så hur dom gjorde slut där över telefon tycker jag inte var snyggt gjort och det var inte ett värdigt slut för oss som är #teamlogan Dock börjar jag tro att hon aldrig kommer göra slut med sin pojkvän också.

Jag förstår inte heller vad Lorelai har för problem just nu. Jag älskade hennes samtal med Luke på slutet, eller rättare sagt, jag älskar Lukes kommentarer, för det var då man insåg att det är något som är fel och jag hoppas att Luke insåg det med och kanske följer med henne på hennes vandring och sover i naturen tillsammans med henne så att hon inte svälter ihjäl.

Ett avsnitt kvar och jag räknar med att allt löser sig i det...

#gilmoregirls #gilmoregirlsayearinlife #ayearinlife #summer #tv #tvserier#seriebloggen #netflix

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 238 visningar

Gillar