Gift vid första ögonkastet Säsong 1

Jag såg några avsnitt av senna serien på tv förra våren och så råkade jag hitta den på svtplay och kunde inte låta bli att kolla in och se vad som egentligen hände. För hela grejen är ganska sjuk, men ändå ganska fin tanke och i vissa lägen underhållande. Eftersom det var svt så gjordes det ganska seriöst, hade det varit 3:an så hade det garanterat varit ett högre underhållningsvärde i det hela. Men tanken på att någon väljer ut en person som du ska gifta dig med efter en massa personlighetstest gillar jag. Men tanken att första gången man träffas så ska man gifta sig är fruktansvärd. Nu gick det inte så bra för dessa paren då ingen av dom är tillsammans nu, men två av paren valde ändå att fortsätta vara gifta och det 3 ville prova att ses på vanligt sätt utan att bo tillsammans och vara gifta. Det var fint att se!

#giftavidförstaögonkastet #tv #serietips #tvserier

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 387 visningar

Gillar

Kommentarer

tvseriemanisk
tvseriemanisk,
Men va? Gifter de sig med en person programmet valt ut åt dem? På riktigt? Det låter ju totalt vansinnigt!
nouw.com/tvseriemanisk
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Haha ja! Totalt vansingit, extremt underhållande och jätte pinsamt! Såg precis avsnittet när dom giftersig i säsong 2 och det är lite självplågeri i att se dem scenerna. Samtidigt är det en väldigt vacker tanke.... Men jag är sjukt skeptisk till idéen egentligen!
nouw.com/sofiamattsson
tvseriemanisk
tvseriemanisk,
Låter galet! Folk tar väl inte äktenskapet på allvar om man inte är väldigt religiös nuförtiden. Är själv katolik så skulle ju inte skilja mig i första taget och tycker att det här låter helt tokigt, men låter ganska kul också, så ska nog faktiskt titta på det så jag kan få en bättre bild av vad det är eftersom det låter så knepigt! Man får ju titta först i alla fall innan man dömer! 😊 Alla blir lyckliga på sitt vis ^^
nouw.com/tvseriemanisk
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag tillhör nog dom som inte tar äktenskap på så stort allvar om jag ska vara helt ärlig. Men det är faktiskt en präst med i detta "experimentet" som är med att para ihop människor, så att dom ska passa tillsammans. Det som jag tycker är fin är att det är folk som känner sig ensamma men som inte hittar någon att dela livet med. Så tanken bakom är fin... tror jag haha 😃
nouw.com/sofiamattsson
tvseriemanisk
tvseriemanisk,
Ja, den tanken är såklart fin, men lite dumt att de ska gifta sig som mål! Vore ju bra om de bara blev ihop också och kanske fick en fin fest och resa i present. Men det hade ju inte varit lika kul. Hehe jo jag såg att det var en präst med men det var knappast en katolsk präst 😋 Nej, måste kolla på det här. Det ska bli kul!
nouw.com/tvseriemanisk