Game oF Thrones Säsong 8 Avsnitt 1

En fruktansvärt lång väntan är nu över och Game of Thrones är tillbaka, men det är med väldigt blandade känslor. För efter så många år börjar nu ett långsamt förväll till en av de mest välgjorda serier som jag någonsin sett.

Med tanke på hur lång tid som gått sedan förra säsongen så tycker jag att dom gjorde ett väldigt bra avsnitt där vi sakta men säkert fick komma in i storyn och det var väldigt pedagogiskt vilket denna serien faktiskt inte brukar vara. det var också fantastiskt att se syskonen Stark återförenade och vilken jäkla makt dom sitter på egentligen.

Detta avsnittet var inte det snabbaste utan jag tyckte att saker hände i lagom takt, men jag har en känsla av att det kommer gå fort framöver. I detta avsnittet så fick Jon Snow reda på att han inte är en Stark utan en kusin till dom, dessutom är han den rättmätige kungen och hans flickvän är hans syster, en ganska tuff nöt att knäcka!

Vi vet dessutom att dom har en hel arme av döda som är på väg mot Winterfell så det lär hända en hel del i dom kommande avsnitten och den stora frågan är vem som kommer sitta på tronen mot slutet!

#gameofthrones #tv #tvserier #hbonordic #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 146 visningar

Gillar