Game of Thrones Säsong 3

Denna serien blir bara bättre och bättre, jag har verkligen älskat denna säsongen!

Snow och Stark familjen är fortfarande favoriterna tillsammans med Daenerys. I mina ögon är det dom goda! Margaery gillar jag också men jag kan inte riktigt avgöra om hon är god eller inte!

Jag hade hört talas om the red wedding innan jag började se på serien men jag hade inte någon aning om varför det kallades för det. Man kan säga så här av mina favoriter så var Rob och hans mamma dom som jag gillade minst. Det gör inte händelsen mindre sorglig men jag kan leva med det. Jag hade ju hoppats på att Arya skulle få träffa sin familj igen! Men så blev det ju inte.

Jon Snow som jag tyckte var så tråkig i den första säsongen har verkligen vuxit i mina ögon och jag har verkligen gillat hans story, att jag dessutom fick seriens första ship där gör inte saken sämre. Ygritte och han är kanske inte dom bästa vänner just nu, med tanke på att hon satte ett antal pilar i honom men jag tror att det finns en chans. Dock är den nog liten med tanke på att folk dör som flugor i denna serien! Men det vill jag se mer utav.

Sansa är fri från Joffery men blev tvingad att gifta sig med Tyrion. Det hade kunnat vara värre men jag tycker synd om henne, han är ju så mycket äldre än henne. Men som sagt det hed kunnat vara värre han är ju i alla fall snäll mot henne!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar