Game of Thrones 5x10. Mother's Mercy

Varning för väldigt stora spoilers!

Jag vet inte vad jag ska säga om detta avsnittet, att detta är en serie som älskar att chocka och överaska är inget nytt. Ta död på älskade karaktärer är också vanligt, men jag vet faktiskt inte om dom har tagit död på en så pass viktig karaktär som Jon Snow innan!! Jag hoppas med allt jag har att han kommer uppstå från det döda eller på ett mirakulöst sätt bli helad.

I detta avsnittet så gick det inte så bra för mina Stark favoriter helt enkelt (Jon är inräknad där), Sansa lyckades fly, eller hoppade från muren. Arya där emot verkar ha hamnat i trubbel, hennes story denna säsongen har inte varit så där jätte intressant, men gillar henne fortfarande.

Cersei fick sig ett ganska så förnedrande straff och jag älskade det, satt och skrattade åt henne. Gillar verkligen inte henne, dock är det lite tragiskt att hennes dotter blev förgiftad.

Nu är det ett år kvar till nästa säsong, men med denna chliffhangern så gör det inte så mycket, måste kommer över Snows död och det kan ta ett tag. Funderar dock på att ta tag i böckerna ganska så snart!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 631 visningar

Gillar