Game of Thrones 5x1. The Wars to Come

GAME OF THRONES ÄR TILLBAKA!!! Shit vilken glädje som spred sig i kroppen när man hörde introt, eftersom det var så längesedan man såg ett avsnitt sist så glömmer man bort hur bra serien egentligen är och hur mycket man saknat den. Mitt problem är som vanligt att komma in i avsnittet när man inte riktigt kommer ihåg vad som hände sist. Hade jag varit smart hade jag sett sista avsnittet på säsong 4 innan för att fräscha upp minnet lite, men det är också lätt att vara efterklok! Jag har hört att de fyra första avsnitten har läkt ut, men jag har också hört att kvalitén inte är så himla bra + att en del av charmen med Game of Thrones är att man får se en hel säsong utan uppehåll och skulle jag se massa avsnitt nu skulle jag få vänta innan jag får se avsnitt 5, kan dock inte garantera att jag kan hålla mig, men ska försöka.

Avsnittet var bra även om jag inte riktigt är inne i allt än. Daenerys story har jag alltid gillat, det har också känts som hon lyckats med det mesta, frågan är om det kommer bli ett bakslag nu när hon inte riktigt har koll på sina drakar, eller hon har inte någon koll på dom alls.

Sansa story är intressant, men hade gärna velat ha mer av henne i avsnittet. Littlefinger tycker jag är jätte creapy, men det är många sådana karaktärer i denna serien. Arya är också en karaktär som jag hade hoppats att jag hade fått se mer av. Men det kommer säkert senare det med.

Cersei och hennes möte med häxan vill jag gärna se mer av, för vi fick väl bara svaret på en en av frågorna i detta avsnittet eller missade jag något?!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 312 visningar

Gillar