Game of Thrones 4xThe Mountain and the Viper

 

Wow vart sak jag börja, vad ska jag säga! Det jag älskar med denna serien är att jag aldrig vet vad som kommer hända, den chockar mig konstant och jag vet itne vad jag ska tro eller tycka.

Sansa är en person som jag tycker mer och mer om och hennes story har verkligen börjat ta fart, det känns som att hon har börjat spela spelet och jag gillar det. Jag måste också säga att Arya var så rolig när hon började skratta, det var verkligen ett smittande skratt och jag kunde inte låta bli att skratta med henne. För hela hennes situation är komisk, inget går som de ska. Frågan är nu bara om inte Sansa och Littlefinger kan köpa henne istället?! Sansa verkar ju ha honom runt sitt lillfinger för tillfället och jag gillar det även om det är lite pedofilvarning på honom. Men det är ju inte något ovanligt för denna serien!

Innan tyckte jag att Daenerys var riktigt intressant att följa, men nu på senare tid så har jag börjat tappa intresset för henne och hennes story, det behöver hända något där och gärna snabbt!

Ygritt var med i detta avsnittet, det var på tiden jag har saknat henne, men jag vill ju att hon ska träffa Jon igen snart! Men som vanligt med denna serien är det lätt att spoila sig själv och jag hittade lite info om henne och nu känner jag mig lite bitter. Hon var en av mina favoriter, kaxig och tuff brud med massa attityd, som var perfekt för Jon. KAN MAN INTE FÅ HA ETT YNKA SHIP I DENNA SERIEN ELLER VAD?!

Sen sist och inte minst fighten på slutet! HERREGUD, jag vet inte vad ag ska börja och vad jag ska göra. Ett Viper var för kaxig! Och jag blev så himla arg på honom när han började tappa koncentrationen och titta bort insåg jag att detta går åt skogen! Nu hoppas jag att Jamie tar sitt förnuft till fånga och hjälper sin bror för han får inte dö! Nej nej nej, det får han bara inte!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 854 visningar

Gillar