Förväntningar på nya Gilmore Girls

Jag vet att det inte är 100% officiellt ännu att det kommer bli något mer Gilmore Girls, men eftersom man kan läsa att många av skådespelarna har kommenterat det och har sagt att dom är på så väljer jag att tänka positiva tankar och tro att det faktiskt kommer hända! Vilket jag genuint faktiskt gör, är skådespelarna på så är nästa steg att hitta en tidpunkt då alla kan, sen är det bara att köra!

Så vad är då mina förväntningar på Gilmore Girls? Jag har många, men inte några som är så stora, charmen med Gilmore Girls är inte alla stora twistar och dramatiken utan det är förhållandet mellan karaktärerna och vänskapen och intelligensen i serien.

Eftersom Edward Herman som spelade Richard Gilmore tyvärr har gått bort så antar jag att han kommer ha gjort det i serien också. Vilket kommer lämna ett stort hål, but that's life. Jag hoppas och tror att Luke och Lorelai är gifta och kanske har ett gemensamt barn. Lorelai och Sookie driver fortfarande Dragonfly inn och Michelle går runt där och är allmänt bitter och tror att han äger stället. Jag vill helt enkelt se det vi sett 7 säsonger redan och att dom fortfarande är vänner och att livet flyter på som vanligt.

När det kommer till Rory så tycker jag att det är lite svårare. Jag anser ju att hon gjorde rätt i att säga nej till Logan, inte för att jag inte tycker att dom hör ihop utan för att jag anser att dom var för unga för att gifta sig. Om jag har förstår det hela rätt så ska alla 3 av hennes killar vara med och jag gillar det. Dean är hennes första kärlek och jag gillar tanken på att dom två fortfarande är vänner men en high school pojkvän kommer inte hålla hela livet. Om man inte heter Veronica Mars eller Hailey James Scott. Det samma gäller Jess, eller jag vet inte.... Jag vet att dom flesta gillar Jess, men han behandlade aldrig Rory bra, hon var konstant osäker på honom och vad han gjorde och det tycker jag inte är en bra grund till ett förhållande. Det är konstigt för jag brukar gilla Bad Boys, men Jess tycker jag helt ärligt bara var ett svin och det enda som dom hade gemensamt var böcker. Det är många som säger att Jess var den enda som förstod henne. Där håller jag inte med, jag anser att alla 3 förstod henne, annars hade hon inte älskat dom så mycket som hon gjorde. Jess och Rory hade ett stort gemensamt intresse och det var böcker, men vilket kul förhållande det blir dom två i var sin del av en soffa med var sin bok dag ut och dag in. Nej det är jag faktiskt inte så intresserad av.

Sen har vi min favorit Logan, jag tror helt ärligt att han var den som älskade Rory mest (inte bara för att han är min favorit). Han gjorde allt för Rory, nästan för mycket hon var bra för honom, inget snack om saken. Han gick från att vara en vild fest prins till en riktigt driven och smart karriärs person. Han utmanade henne till att bli bättre hela tiden men stöttade henne också att ansåg att hon var så bra att hon kunde göra precis det hon ville. Han var också där för henne när hon tog en paus från skolan. Här är det många som inte gillar honom och säger att det var hans fel, bland annat Lorelai. Men så var det inte, det var Rory som valde att stjäla båten och åkte också dit på det. Logan sa att han trodde att Rory skulle vara tillbaka i skolan på 3 månader. Men han pushade henne inte! Rory var också Logans första förhållande så vissa misstag gjorde han självklart, men har är också den som hon var tillsammans med längst så några toppar och dalar borde man ju förvänta sig!

Som ni säker märkt vid det här laget så hoppas jag på Logan, jag tror att hon väljer Jess. Men jag har också ett annat alternativ som jag egentligen tycker är det bästa, men jag vill inte säga det för att jag hejar så mycket på Logan och det är att hon träffat någon ny. För det är egentligen det mest troliga och realistiska och jag tycker helt ärligt att det är bättre än att hon väljer Jess (ja, jag har alltid tyckt illa om honom och tycker att han behandlade Rory dåligt, jag kan också vara lite färgad av att Milo inte var en bra pojkvän till Alexis).

Rory ska också ha satsat på sin karriär, kanske ha ett bra jobb vid vita huset nu när Obama är president och det var ju honom som hon skulle följa.

Det viktigaste av allt är trotts allt att Lorelai och Rory fortfarande har samma förhållande och är bästa vänner, allt annat är mindre viktigt även om jag hoppas på att både Rory och Lorelai väljer rätt killar i slutet!

​#gilmoregirls #tv #tvserier

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 359 visningar

Gillar