Förra veckans avsnitt!

Jag blev lite sen med mina tankar om förra veckans serier. Men jag har fastnat i en film period vilket inte händer så ofta så jag tänkte passa på nu när jag ser nästan 1 film om dagen!

Shadowhunters 2x20. Beside Still Water

Riktigt spännande avsnitt och bra gjort. Jag tycker att dom följer böckerna lagom mycket så man får en igenkänningsfaktor. Samtidigt som man kan bli lite överraskad och förvånad. Valentine dog och det gjorde Jace med, men Calire fick tillbaka honom till livet genom ett önskemål till ängeln. Dock kan jag inte låta bli att irritera mig över att jag tycker att hon som spelar Calire faktiskt är ganksa dålig skådespelerska och hon är inte så tuff och cool som Claire är enligt mig.

Det som jag älskade med avsnittet var att Magnus och Alec blev vänner igen. Jag gillade inte alls när dom var på olika sidor av en krigslinje. Så nu måste vi bara vänta på säsong 3 för att få oss en ny dos av The Mortal Instruments världen.

The Fosters 5x6. Welcome to the Jungler

Jag vet att Jesus har TBS och är sjuk, men det är jobbigt när en favoritkaraktär i en serie blir extremt jobbig. Det som var bra i detta avsnittet var ändå att han ska fortsätta plugga. Emma la upp det väldigt bra, men det roligaste var nog ändå att se Lenas min när han berättade att han skulle stanna i skolan för annars kommer inte Emma att gifta sig med honom!

Callie fortsätter att vara sjukt naiv och om hon tror att detta bara kommer vara en fredlig protest som inte kommer göra att hon får problem sen så tror jag faktiskt att hon har fel. Hon borde faktiskt lyssna på sin pojkvän i detta läget.

Suits 7x6. Home to Roost

Jag tycker så synd om Donna och jag älskade hur självsäker hon lät när Harvey berättade om sitt förhållande. Det jobbiga där var att hon fejkade det.

Sen har vi Mikes pro-förbjudna-bono fall som nu helt kolappsade. Det som jag gillade där var dock att Harvey insåg att det var något skumt med hans nya favorit advokat och frågan är nu vad han kommer att hitta på för ny plan för att lösa det hela. Jag hoppas i alla fall att han gör det.

Sen har vi Louis lilla problem också, han löste det genom en ursäkt och det jag började fundera på är om det inte kommer att bli en liten kärlekshistoria mellan honom och Stephanie…

Teen Wolf 6x14. Face to Faceless

Hela denna skrigsstory är spännande samtidigt som den är lite skrämmande. Det är sista säsongen och det är faktiskt inte alls säkert att den kommer få ett lyckligt slut.

Kroppen eller vad det nu var som skrämde livet ur folk har vaknat till liv och verkade dyka upp precis då Scott och gänget lyckats få till ett möte med jägarna. Så det gick ju år skogen, det gjorde det dock redan innan.

Sen har vi stackars Liam som blev halvt ihjäl slagen och inte ens läraren ville tycka in. Tack och lov kom fotbollstränaren och vågade säga ifrån. Bra dock att han lyckades från att förvandlas under attacken!

#thefosters #shadowhunters #suits #teenwolf #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Shadowhuntersserien har de fått till riktigt bra även om jag har så svårt för Claire. Teen wolf har en sjukt spännande säsong och jag tror som du att den kanske inte slutar så bra. The fosters känns som de upprepar samma säsong gång på gång, karaktärerna verkar aldrig lära sig av sina misstag.
www.bokraden.blogspot.com