Filmrecension – Little Italy

Jag brukar klaga på att det inte kommer ut så många bra romcoms längre. Men nu har jag faktiskt hittat en som jag gillar. Verkligen inte den bästa som jag sett, men den var mysig och charmig. Emma Roberts hade en av huvudrollerna och jag gillade henne verkligen, det går inte att ta miste på att hon är släkt med Julia Roberts i vissa lägen som också är lite av en romcom drottning i mina ögon, Hayden Christiansen har jag faktiskt inte sett i så många filmer innan utan känner mest till honom som Rachels Bilsons kille, men har var också väldigt charmig.

Sam vanligt tycker jag om att se Alyssa Milano i olika roller, men mina favoriter i denna filmen kan ha varit farmodern och farfadern. Som var så himla roliga med sina starbucks scener.

Filmen handlar om en väldigt talangfull kock som blir erbjuden sitt drömjobb, men för att kunna få det måste hon återvända hem för att lösa ett visum. Ett hem som hon flytt från på grund av alla stora bråk hennes familj är inblandade i som hon inte vill vara en del av.

Är man ute efter en mysig och charmig film tycker jag verkligen att man ska ge denna en chans!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 63 visningar

Gillar