Filmrecension – Bohemian Rhapsody

Som en person som är uppvuxen under en stereo där Radio Gaga dånat ut för fulla muggar så var ju detta så nära jag kommer, att kunna uppleva Queen utan att se gamla filmklipp så klart.

Jag tror inte att Freddie Mercury är en person som någon i stort sätt kunnat missa, då han har en av de bästa rösterna någonsin. Men jag var knappt två år när han dog så jag har ändå missat hans storhetstid och möjligheten att följa honom live.

Som en person som växt upp med Queen så gav den mig inte några direkta överraskningar, men det behövde jag inte. Musiken är ju så fantastik och hela filmens uppbyggnad och skådespeleriet är så välgjort att man ibland trodde att man såg på en dokumentär och inte en film. Bryan May som är en av medlemmarna i Queen var också med och arbetade filmen och han har sagt att Ramis insatts som Freddie var så verkligt att han ibland trodde att det var den riktiga Freddy som han kollade på, vilket måste vara ett fantastiskt betyg.

Ska jag vara ärlig är det en av de bättre filmerna jag har sett och jag kommer säkert att se den många gånger till i framtiden!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 74 visningar

Gillar

Kommentarer

vendelaastrand
vendelaastrand,
Älskar den filmen och är också uppvuxen med Queen hihi!
nouw.com/vendelaastrand