Filmrecension – All together now

Jag hittade denna filmen som en ny film på Netflix och jag vet egentligen inte vad det var som fick mig att fastna för den om jag ska vara helt ärlig. Men ibland gillar jag bara att se Netflix filmer när dom är nya, bara för att hänga med i snacket både på kontoret och på nätet.

Det var en bra film, det går ju inte att komma ifrån! Jag är dock inne i en musikal, dansfilms period nu och det trodde jag att detta skulle vara också och på ett sätt var det ju det bara minus feelgood delen och istället var den väldigt gripande och seriös.

Det var omöjligt att inte älska huvudpersonen och att dras in och gripas av hennes story. Hennes pappa dog när hon var ung och hennes mamma kämpar för att kunna förse dom med mat på bordet men klarar inte längre av att ge dom ett tak över huvudet. Samtidigt som hon har stora drömmar om att gå på college och faktiskt lyckas här i livet.

Filmen var riktigt bra, men går inte in under feel-good genren för min del, men vill man något som man blir mer engagerad i så är denna ett bra alternativ.Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 57 visningar

Gillar

Kommentarer