Fate: The Winx Saga – Säsong 1

Så fort jag såg en trailer för Fate på netflix då den kom ut bestämde jag mig för att det var en serie som jag måste se! En serie om feer och magi med massa övernaturliga monster, det är ju verkligen något som passar mig. Jag var helt fast i serien efter bara några minuter, både för att storyn var intressant, men också för att karaktärerna var så lätta att tycka om.

Dock måste jag säga att jag under säsongensgång blev lite irriterad på Bloom. Visst ville hon få reda på mer om sitt ursprung men hon agerade hela tiden så själviskt och bara utifrån vad hon ville utan att se konsekvenserna av det. Dock kan man ge lite cred för att hon faktiskt kom på det själv även om det tog lite tid.

Jag hoppas verkligen att det kommer en till säsong med tanke på att denna slutade med att Rosalind mördade rektorn och tog makten över skolan. Jag blir också lite orolig för Stella som verkligen växte under säsongen och vad som ska hände med henne om hon får en rektor som lyssnar på hennes mamma. Annars älskar jag Musa och Terra tycker att dom är så härliga och jag vill också veta mer om Sky.

Så mer avsnitt tack!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer