Famous in Love

Även idag blir det ett avsnittsinlägg med 4 avsnitt från samma serie. Jag har faktiskt inte sett alla avsnitt på rad, jag har bara haft svårt att få tiden att räcka till. Där blev det så att några avsnitt som jag såg på för länge sedan har blivit sparade.

Famous in Love 2x4. The Kids Aren’t All right

Det är bara att konstatera att denna serien är riktigt bra, den har intressanta och komplexa karaktärer och jag blir mer och mer intresserad ju mer jag ser. Ibland kan bra serier få en svacka i säsong 2 men den har jag inte sett till än!

Jag kan inte hjälpa att jag tycker synd om Alexa, men samtidigt så sätter hon sig i dumma situationer hela tiden. Det som också känns härligt i denna serien är att även om det händer jobbiga saker så känns det alltid som att det finns en lösning relativt nära!

Famous in Love 2x5. Reality Bites Back

Jag har svårt att bestämma mig för vem jag gillar Paige mest med, men en sak är säker och det är att jag inte är jätte förtjust i hur blir behandlad av sin pojkvän. Visst förstår jag vissa saker han gör som att satsa på sin karriär, men då måste han också kommunicera med Paige. Att dessutom offra hennes nya audition för att få en sponsor och lite skita i henne när hon vill hjälpa till känns inte bra.

Samtidigt så känns det som att Reener har så mycket problem med sig själv just nu som han måste hantera först… Dock känns ju faktiskt hans flickvän ganska ostabil även om jag älskar skådespelerskan!

Famous in Love 2x6. Goodbye Boy

Dom filmar sina sista scener med locked vilket känns så sorgligt jag vill ju att dom ska jobbba ihop mer det är en dynamisk och rolig grupp där saker händer hela tiden. Nu har dessutom Reener fått för sig att sluta med skådespeleriet. Men det är varken hans mamma eller flickvän glad över. Det som man kan säga om dom två är att hans mamma vill honom väl, hans flickvän vet jag inte vad hon håller på med faktiskt. Jordan erkände också i live tv att han när en mördare vilket kanske inte var det smartaste, samtidigt som det kanske var det.

Famous in love 2x7. Guess Who’s (not) coming to sundance

Jag tycker att det är väldigt mycket drama runt Paige och Jack. Jag förstår Paige samtidigt som jag tycker att hon överreagerar. Men hon anstränger sig verkligen och det känns ibalnd som om att Jake inte riktigt uppskattar det hon gör. Men att hon gick hem med sitt ex var knappast ett bra beslut från hennes sida.

Jordan har det inte lätt och nu känns det som att tidningarna kommer har en hel del att skriva om honom framöver nu. Reener har dessutom hel kollapsat också och sitter där med sin flaska och dricker. Det suger att han inte har någon som Paige just nu som skulle stötta honom.

#famousinlove #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 103 visningar

Gillar