Nya inlägg

  Ett oemotståndligt förslag

  Anledningen till jag började med denna boken är för att i beskrivningen stod det att huvudpersonen var från Kungälv och jag tycker att det är för få böcker om utspelar sig i Göteborg så jag gav den en chans och det ångrar jag inte!

  Den var underhållande och jag trodde förutsägbar, men det hade jag verkligen fel i. Jag gillade hela boken, men slutet blev inte riktigt som jag tänkt mig och jag kan vara helt ärlig och säga att jag hoppades på ett helt annat slut. Men ångrar inte en sekund att jag läste den!

  Så här beskriver författaren boken:

  Titel: Ett oemotständligt förslag
  Förlag: BokfabrikenAB
  Utgivning: 2014-09-15
  Antal sidor: 342

  ~ En familjehemlighet
  ~ En svindlande förmögenhet
  ~ En allt starkare kärlek

  Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från småstaden Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig, men tråkig. Jobbet är okej, men inte mer. "Jag måste göra något med mitt liv", tänker hon på väg till posten med ett rekommenderat brev från advokatfirman Linberg & Co i handen. Hon öppnar kuvertet och läser:

  "Till Anna Kristina Holm.
  Vi söker er för att delge att ni har angetts som testamenttagare till vår klient, om 5 miljoner euro. Arvsrätten är dock villkorad med ett antal förbehåll. Därför ber vi er ta kontakt med oss för att upprätta en tid för ett möte. Var vänlig ring Roland Silverstolpe på telefon 08-37 11 58 inom det snaraste. Vi ber er höra av er innan den 1 april.
  Mvh, Johanna Carlberg, jur.kand.
  Linberg & Co".

  Två veckor senare står hon redo att utföra uppdraget i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm. Men var ska hon börja och vem är egentligen den där jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?

  Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer att förändra dem för alltid. Boken utkommer som inbunden, pocket, e-bok och ljudbok.

  Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 325 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

  Gillar