Ensamma Hemma Säsong 4

Eftersom jag jobbade mycket i december tog det mig ganska lång tid att komma igenom denna säsongen. Den var dessutom ganska tung i vissa lägen. Charlie fick cancer och blev riktigt sjuk, samtidigt som Bailey fick ordning på sitt drickande och kämpade med att hålla sig nykter. Han var nog min favorit att följa denna säsongen, han växte mycket som person och jag älskar att han och Sarah flyttade in i en lägenhet tillsammans. Dock var jag inte lika förtjust i det faktum att han började dejta en äldre person med en dotter, men det kan vara för att jag tyckte att hon var för krävande. Men i sista avsnittet hittade han och Sarah äntligen tillbaka till varandra.

Claudia växte verkligen upp i denna säsongen, och jag gillar henne fortfarande, men hon förlorade också en del av sin barnsliga charm.

Julia och Griffin förlorade alla sina pengar och han var otrogen mot henne. Om jag ska vara helt ärlig så stör jag mig lite på hur korkad Griffin är. Innan tyckte jag att han var charmig, men han gör dumma saker med sitt företag och ljuger om det för Julia för han ska vara mannen i familjen. I sådana lägen märker man att serien är gammal och att vi kommit en bra bit på väg i jämställdhetsfrågan!

På tal om det har vi Charlie som har börjat dejta en strippa som nu också är gravid och han gillar inte det hon gör så han håller på att bevaka henne hela tiden och det stör jag mig på!

#partyoffive #ensammahemma #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer