Ensamma Hemma Säsong 3

Denna säsongen var minst sagt händelserik, det är ju några karaktärer som vi följer så det är kanske inte så konstigt, men nu i efterhand är det lite svårt att komma ihåg allt!

Den första stora grejen är nog att Kirstin blev deprimerad och tillslut hämtad av sina föräldrar och blev tvingad att flytta till Chicago. Charlie tog väl inte det så bra, men växte verkligen upp i denna säsongen, hans nya tjej var Kristins motsats. Hon kändes till en början som en väldigt omtänksam person som jobbade med att hjälpa hemlösa, men Charlies familj gillade hon aldrig. Dock var hon till stor hjälp när hör och häpna Bailey bytte roll med Charlie och blev den oansvariga som festa och var otrogen mot Sarah. Men när han behövde hjälp att bli nykter så fanns hon där för honom ändå.

Julia dejtade en äldre kille, men så kom Griffin tillbaka, vilket jag verkligen gillar, han är min favorit utav Julias killar, dock kanske hela grejen med att dom gifte sig innan hon åkte Europa var lite att ta i. Dessutom är jag inte alls förtjust i att hon inte ska gå på College.

#ensammahemma #partyoffive #netflix #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer