Ensamma Hemma Säsong 2

Innehåller affiliate-länkar

Jag valde trotts att jag inte var jätte förtjust i den fösta säsongen att fortsätta titta och det var ett bra val. Det känns som att serien får mer djup ju mer man ser på den.

Visst är vissa saker fortfarande lite löjliga men jag kan leva med det. Baliey och Sarah är helt klart mitt favorit par i serien och är super söta tillsammans trotts sina motgångar.

Julia och Justin har sina stunder men jag gillar faktiskt Griffin mer och framför allt efter hennes missfall och hon valde att åka till honom för att på något sätt hitta sig själv igen.

När det kommer till Charlie vet jag inte riktigt vad jag ska säga, jag ogillar honom inte. Men bilan irriterar han mig något fruktansvärt mycket. Jag gillar Kirstin men jag förstår inte vad dessa två ser i varandra, det är bara massa draman men breakups och make ups under två säsonger. Saker blir fort bra som en familj och från ingen stans så går allt åt skogen.

Jag är också glad över att Bay valde att rädda restaurangen i stället för att på College. Inte för att jag tycker att det var rätt val, men på det sättet är han kvar i serien!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 274 visningar

Gillar