Ensamma Hemma Säsong 1

Ensamma hemma eller Pary of five som den egentligen heter handlar om om 5 syskon som miste sina föräldrar för några månader sedan. Den äldsta brodern hade egentligen flyttat hemifrån men tvingas till slut att flytta hem igen för att hjälpa till att ta hand om de yngsta syskonen.

Detta är en sådan serie som man sett många avsnitt av på tv som liten, men det var inte så att man verkligen följde den på riktigt utan att missa avsnitt, så när jag satte på den så kändes allt bekant, men jag visste samtidigt inte alls vad som skulle hända. Det finns en charm i det, men jag får också erkänna att jag på många sätt gillade den bättre när jag var yngre, Charlie som jag hade för mig att jag verkligen gillade är många gånger skit irriterande samtidigt som man har förståelse för att det är väldigt svårt att vid 24 års ålder ha ansvar över sina 4 yngre syskon, även om de två äldsta kan hjälpa till. Det underlättar inte när socialen står och knackar på dörren ibland för att kontrollera dem. Nu kan det också vara så att karaktärerna växer lite för varje säsong och att jag som liten inte såg så mycket från säsong 1.

#ensammahemma #partyoffive #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Jag började se första säsongen igen och tänkte se hela men vet inte om jag fixar det för jag tyckte serien var så mycket bättre när jag var yngre. När man bara såg några avsnitt sporadiskt och jag har ingen aning om hur mycket man egentligen såg.
www.bokraden.blogspot.com