Emmy galan 2020

Igår efter jobbet så bestämde jag mig för att se Emmygalan. Dels för att det är bra research för jobbet och dels för att jag älskar tv serier.

Det som man kan konstatera är att jag faktiskt inte ser eller har sett många av serierna som faktiskt van.

Den stora vinnaren som också tog hem alla priser i humorkategorin var Schitts Creek. En serie som jag helt ärligt inte har hört talas om. Men den känns ju faktiskt som en serie man borde se. Dock är just humor inte min typ av genre.

Andra serier som fick många priser var Watchmen och Succession. Även Euphoria, Ozark och The Handmaids Tail är serier som fick priser. Dock var det nog bara The Handmaids Tail som jag har sett av vinnarna, även om jag inte har sett klart säsong 1 än. Av dom nominerade serierna fanns det några mer som jag sett men kan helt ärligt talat säga att det inte var så många, men det är många av serierna som jag har på min lista över serier som jag vill se.

Jag måste också säga att jag är imponerad över hur dom genomförde en helt digital awardshow för shit vad proffsigt det var. Så det jag tar med mig från galan förutom att jag blev underhållen är att jag har några mer serier som jag vill se, vilket jag verkligen inte behöver men ändå gillar att ha

Framför allt är det Succession, Euphoria och Ozark som jag vill se, men även Watchmen och Schitts Creek har jag blivit väldigt nyfiken på.

#emmy #emmy2020 #schittscreek #ozark #succsession #watchmen #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer