Elementery Säsong 2

Jag gillar verkligen Elementery, så det är inte därför som den inte ligger med på mitt veckoschema, men jagtycker verkligen att den passar att ha som mini maraton. Jag älskar Holmes och Watson tillsammans och jag vill inte behöva vänta för att kunna se mer. Eftersom avsnitten inte har någon chliffhanger så blir det också lättare att halka efter. Jag ska nog bli bättre på att se vissa serier säsongsvis och välja ut dom som verkligen passar bäst till det!

Denna säsongens twist var nog helt klart Sherlocks bror, jag kan inte svara på om jag gillar honom eller inte. Tillslut så visade det ju sig att han var god och jobbade med brittiska polisen. Men jag gillade inte alls han och Watson tillsammans och det drar ner hans betyg ganska mycket. Men nu verkar det som att vi inte behöver se så mycket mer av honom och det gör mig inte alls på mycket.

Som vanligt med polisserier som har avslutande avsnitt så är det svårt att sammanfatta hela säsongen och den story. Men det är också lite charmen med denna typen av serier. Det gör att skådespelarna blir viktigare då det är dom som lockar en att se mer utav serien. Det skulle jag vilja säga att alla prilsserier som jag ser på har lyckats med så Elementery är ju verkligen inte ett undantag där.

Nu tycker jag att det ska bli riktigt spännande att se vad som händer när Watson bestämmer sig för att flytta ut, Holms var ju inte direkt glad över den nyheten…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 656 visningar

Gillar