Dystopi böcker att lyssna på

Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag verkligen gillar dystopier och har under åren lyckats ta mig igenom några böcker i den genren. Så om du är sugen på en bra dystopisk bokserrie att läsa under semestern kommer här nu några förslag.

1. Hunger Games

Hunger Games är den kändaste boken på listan och jag anser nog att det är en bok som man måste ha läst oavsett om man älskar dystopier eller ej. Även om man sett filmerna så finns det en anldning att läsa böckerna eftersom dom är SÅ mycket bättre!

2. Maze Runner

Maze Runner är inte lika känd som Hunger Games även om de flesta som gillar dystopier har sett filmerna. Här skulle jag dock vilja påpeka att böckerna är väldigt annorlunda från filmerna och ibland känns det som att den största likheten faktisk är karaktärerna och deras namn och inte direkt storyn

3. Partials

Den minst kända bokserien är Partials och den kan jag verkligen rekommendera. Jag lyssnade på denna serien för några årsdan och blev helt fast direkt. Den utspelar sig i en värld där människor håller på att dö ut. Alla barn dör av ett virus som Partials det är ett vapen utvecklat av människor som också ser ut som människor.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer