Dynasty, Riverdale, Chicago MED & Arrow

Så hemma från julresan och börjat att se ikapp alla avsnitten som jag hamnade efter i innan jul då jag jobbade så mycket. Resterande avsnitt ska jag försöka se inom kort!

Dynasty 1x9. Rotten Things

Farfar Carrington är en riktig karaktär och får Blake att framtå som en mesig liten tönt vilket var mer än underhållande. Cristals syster kom också och hälsade på och hon var kanske inte riktigt lika oskyldig som hon hade framställts.

Sen har vi familjen Colby som man fick lite mer information om och hennes nya partner kanske inte är riktigt så snäll och omtänksam som han har försökt få det att framstå… där tycker jag faktiskt synd om Fallon som verkligen försökte vara snäll mot honom eller i alla fall inte utnyttja honom.

Riverdale 2x9. Silent Night, Deadly Night

Veronica har nu blivit en del av familjeföretaget efter att hon listade ut vad hennes pappa höll på med. Jughead försöker också återta kontrollen över sitt liv med hjälp av några från the south side och det känns som att det gick ganska bra även om FP var skeptisk. Cheryl har alltid varit lite konstig, men nu känns hon väldigt konstig, men det är hennes mamma också.

Archie och Betty träffade också the black hood och det visade sig att det var Mr Svenson, dock tycker jag att det gick lite väl fort att avslöja vem ha faktiskt var!

Arrow 6x9. Irreconcilable Differences

Jag gillar att elaka Laurel ändå visade en lite mer mänsklig sida och valde att inte döda sin ”pappa” samtidigt som jag blev as sur för att det var en i teamet som faktiskt var vittnet som kan göra att Oliver hamnar i fängelse. Så jag förstår varför Oliver och Felicity spionerade på dem. Men samtidigt förstår jag faktiskt varför alla valde att sluta, för det är inte ett team där man litar på varandra och med en allt för stor hierarki!

Chicago Med 3x4. Naughty or Nice

Både Charles och Sarah känns lite ur fas just nu vilket jag tycker är tråkigt, samtidigt tror jag att det var bra att Charles tog lite ledigt då han uppenbarligen inte riktigt tänker klart.

Avsnittets höjdpunkt kan ha varit att se Noah och April arbeta tillsammans samtidigt som de får patienter som är syskon, så underhållande samtidigt som man tyckte lite synd om Noah!

Sen har vi Wills patient som jag inte gillade, jag förstår inte hur han kunde tänka tanken på att riskera sitt barns liv bara för att han inte ville att hans fru skulle få reda på att han varit otrogen. Som tur är hittade som en väg runt det utan att bryta mot lagen.

#riverdale #dynasty #chicagomed #arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 260 visningar

Gillar